Osano Basis Afbeelding

Partners

"De Basisgemeente bestaat uit werkende oplossingen die door de markt zijn ontwikkeld gebaseerd op één gemeentelijke basisinfrastructuur" (KING in Binnenlands Bestuur 3 juli 2012).

Deze infrastructuur ondersteunt de realisatie van een modern en nieuw applicatielandschap.

Onze partners ontwikkelen op één gemeentelijke basisinfrastructuur "De Basisgemeente Suite" die bestaat uit applicaties voor het opslaan, ontsluiten en distribueren van basis, kern en zaakgegevens, inclusief hun weergave op de kaart, een open en innovatief aanbod in de markt voor de lokale overheid.

Dit doen zij vanuit een sterke marktpositie en tegen competitieve condities. Zo ontstaan innovatieve, kennisintensieve applicaties die voorzien in de wensen van de verschillende gemeenten tegen beheersbare kosten.

 • Exxellence

  logo-samen-exxelleren.png#asset:77

  Exxellence is de softwareleverancier die uw digitale dienstverlening naar een hoger niveau tilt. Exxellence ontzorgt in verschillende overheidsdomeinen en is thuis in onder andere ZaakSystemen, KlantContactsystemen en DataDistributie. Met innovatieve oplossingen helpt Exxellence mee aan een overheid die functioneert als één, die klantgericht en via het ZaakSysteem werkt. 
  Samen Exxelleren betekent niet alleen complete ontzorging en intensieve samenwerking, maar ook veiligheid, service, open software en oplossingen op maat. 
  Exxellence is onderdeel van de Kune Group, een organisatie die streeft naar de perfecte balans tussen software en dienstverlening met hoogwaardige software, ervaren adviseurs en gedreven professionals.

 • GeoTax


  GeoTax is gespecialiseerd in hoogwaardige en flexibele softwareoplossingen voor betrouwbare WOZ-waardebepaling, BAG-beheer en de complete gemeentelijke belastingcyclus. Oplossingen waarmee gemeenten de efficiëntie en kwaliteit van hun processen naar een hoger plan kunnen tillen. GeoTax is onderdeel van Conxillium, een groep IT-bedrijven die zich specialiseren in hoogwaardige software voor een betrouwbare en klantvriendelijke lokale overheid. Kijk voor meer informatie op www.geotax.nl en www.conxillium.nl.

 • NedGraphics

  osano-partner_NedGraphics.png#asset:69

  De toegevoegde waarde die NedGraphics levert komt tot uiting in kennisintensieve advisering over het volledige spectrum van geo-informatie: inwinning, registratie, verwerking, opslag, objectmodellering, distributie, toegang en presentatie. Daarnaast levert NedGraphics toegesneden software- oplossingen en een compleet pakket aan dienstverlening van projectmanagement, implementaties, trainingen, en werkplekbegeleiding. NedGraphics gaat door de continuïteit in haar dienstverlening vaak een langdurige relatie met haar klanten aan.Kijk voor meer informatie op www.nedgraphics.nl.

 • Procura

  osano-partner_Procura.png#asset:70

  Procura ontzorgt al meer dan 40 jaar de (gemeentelijke) overheid. We doen dat met slimme applicaties voor betrouwbaar registratiebeheer, een totaalpakket aan oplossingen voor he torganiseren van verkiezingen en een hoogwaardig portfolio aan formulieren en andere papieren producten. Procura isonderdeel van Conxillium, een groep IT-bedrijven die zich specialiseren in hoogwaardige software voor een betrouwbare en klantvriendelijke lokale overheid. Kijk voor meer informatie op www.procura.nl en www.conxillium.nl.